Nieuwsbrief

Don31Mei

Studiedag 'Vocht en schimmel'

CC De Kruisboog
Sint-Jorisplein 20
3300 Tienen
Infodag en intervisie voor professionelen in wonen, welzijn en zorg

Elke woning is ook een thuis voor iemand. Als organisatie die werkt in zorg- of dienstverlening in deze thuissituaties kan je bijdragen tot een gezonde woonkwaliteit, ook al is dat niet steeds een evidentie.

Vocht en schimmel is een veelvoorkomend probleem in woningen. Op 31 mei krijg je haalbare handvatten voor om bewoners te helpen hun woonkwaliteit te verbeteren. Er zijn verschillende diensten die jouw organisatie hierin kunnen bijstaan. Heel wat nuttige informatie is reeds beschikbaar om bewoners te informeren. En er zit waarschijnlijk reeds een pak ervaring over gezond wonen bij je collega’s van andere organisaties. Aan de hand van casussen delen we deze informatie en lichten professionals toe hoe zij stappen vooruit zetten. Daarnaast brengt een doorverwijskaart de lokale aanspreekpunten voor je in beeld.

Deze infodag en intervisie is een startdag voor een goede samenwerking tussen verschillende actoren in het veld. De info en de ervaringen van deze dag dienen als basis voor een nauwere samenwerking in toekomst, met aandacht voor het belang van gezond wonen, op maat van jouw regio en de lokale noden. 

Praktisch

  • Deelnemen is gratis. Broodjeslunch wordt voorzien
  • Inschrijven is nodig via het inschrijvingsformulier onderaan de pagina

Meer weten?

Contacteer Jan op jan@logo-oostbrabant.be of 016 89 06 05

Deze dag is een initiatief van Logo Oost-Brabant, Hartje Hageland, Aan de Oevers van de Dijle, Wonen aan de Demer, Wonen tussen Dijle en Velp, Woonwijzer Midden-Brabant, Beter Wonen aan de Gete, Woonbeleid Noord-Brabant, Dienst Wonen Stad Leuven en Wonen tussen Zoet en Zout

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen