Nieuwsbrief

← Vorige

Tiendaagse Geestelijke Gezondheid

Op 10 oktober is het opnieuw de Werelddag van de Geestelijke Gezondheid. In de vorige edities stonden er filmavonden, meditatiesessies, wandelingen, theatervoorstelling en prikkelende lezingen op het programma. Alles bij elkaar noteerden wij zowat 325 acties in meer dan 95 Vlaamse steden en gemeenten. Door het grote succes maken we er een tiendaagse van de geestelijke gezondheid van. We tellen samen tien dagen af naar tien oktober. Voel je dus vrij om al vanaf 1 oktober evenementen te organiseren.

Voor wie?

Iedereen 

Wie kan iets voor Werelddag Geestelijke Gezondheid organiseren?

Iedereen die iets wenst te ondernemen over veerkracht en geestelijke gezondheid. 

Waarom?

'Samen Veerkrachtig' is de rode draad en dat is geen toeval. Veerkracht is datgene wat je nodig hebt om na een mentale tik een frisse start te nemen. Veerkracht helpt ieder van ons omgaan met de kleine en grote uitdagingen van het leven. Zorg dragen voor elkaar, dat is zorgen voor veerkracht.

Inspiratiegids

Neem een kijkje in de inspiratiegids en kies wat jij met jouw organisatie wil doen. Dit hoeft niet groots te zijn, alle acties leveren een bijdrage.

Hou je ons op de hoogte van jouw plannen? Mail ze naar liesbeth@logo-oostbrabant.be, bel 016 89 06 05 of registreer ze online.

Materialen

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen