Nieuwsbrief

← Vorige

10.000-stappenclash

Stap van 1 tot 31 mei samen met Sven Ornelis virtueel de wereld rond. Inwoners van jouw gemeente kunnen dagelijks online of via de 10.000 stappen-app hun stappen ingeven. Drie gemeenten winnen: zij die na 1 maand de meeste stappen zetten in hun categorie. De winnaars krijgen niet alleen bloemen. Er is ook een wisselbeker, een levensgrote winnaarsvlag én media-aandacht.

Daag je inwoners uit om meer te bewegen. Moedig hen aan om zich te registreren en aan te sluiten bij de groep van je gemeente of stad. En... stap samen naar de overwinning.

"Wandelen is een eenvoudige manier om gezonder door het leven te gaan. Dat heb ik zelf mogen ondervinden de afgelopen jaren. Ik ben helemaal klaar om samen met alle Vlamingen deze uitdaging aan te gaan," zegt Sven Ornelis.

Vijf redenen waarom je zeker moet deelnemen aan de 10.000 stappenclash

  1. Je zet inwoners aan om meer te bewegen.
  2. Je kan de samenhorigheid in jouw stad of gemeente laten groeien terwijl je imago een gezondheidsboost krijgt.
  3. Niet alleen de inschrijving is gratis! Er is ook een gratis uitgebreid promotiepakket die je kan bestellen bij je inschrijving.
  4. Er is Vlaamse promotie ter versterking van jouw lokale engagement (sociale media, geschreven pers, communicatiepartners...)
  5. En er zijn ook mooie prijzen te winnen.

Elke week prijzen te winnen

Inwoners houden hun stappen bij via een klassieke stappenteller, via smartphone-apps of een activity tracker. Via een connectie met de app of via de site van de 10.000stappen-clash kunnen ze de stappen loggen zodat ze bij het totaal van jouw groep worden geteld.

Stappentellers vind je bij apotheker en vele andere winkels.

Meer weten?

Contacteer Karen op karen@logo-oostbrabant.be of op 016 89 06 05.

Succes!

Andere projecten:

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen