Nieuwsbrief

← Vorige

Actieweek Gezond Binnen

De actieweek 'Gezond binnen'  loopt dit jaar van 12 tot 16 november 2018 en focust op 'Hou je huis gezond: kies bewust!'

Voor wie?

De algemene bevolking 

Wie kan er aan de slag? 

Lokale besturen, OCMW's, dienstencentra, bib, huisartsen, apothekers, verpleegkundigen, kinderartsen en zorginstellingen, ...

 

Praktisch

  • Wil je deelnemen? Bekijk in de menukaart wat je kan doen, bestel materialen, of neem contact op met de medisch milieukundige van het Logo.
  • De actieweek loopt samen met de campagne ‘Binnen roken is nooit oké’ van Kom op tegen Kanker. Wil je de campagne mee bekend maken? Er zijn folders, affiches, banners, video’s en voorbeeldartikelen. Bestel campagnematerialen.

Bekijk ook zeker de gespreksmethodiek ‘meeroken is geen binnenpretje, praat erover’. Die helpt je om op een laagdrempelige manier in dialoog te gaan met cliënten of patiënten die roken in huis. De methodiek wordt nog verder inhoudelijk en digitaal geoptimaliseerd en zal via een vormingsaanbod verder verspreid worden.

Het Logo zet je op weg

Wil je een actie organiseren over gezond binnenmilieu en passief roken? Verkies je een ander thema dan passief roken? Neem contact op met de medisch milieukundige van het Logo op jan@logo-oostbrabant.be of op 016 89 06 05.

Meer weten

Meer informatie vind je op www.gezondbinnen.be

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen