Nieuwsbrief

← Vorige

Gezond Werken Award

Gezonde en fitte werknemers presteren beter, zijn langer inzetbaar en zijn minder afwezig. Daarom zetten meer en meer werkgevers in op gezondheid. Hoe gezonder hun medewerkers, hoe productiever de organisatie.

Geloof ook jij in de kracht van een kwalitatief gezondheidsbeleid? Dan kan je je inschrijven voor de  ‘Gezond Werken-award’. Met die award belonen het Vlaams Instituut Gezond Leven & Prebes, i.s.m. de Vlaamse Logo’s, ondernemingen die een kwalitatief gezondheidsbeleid. Dit platform biedt laureaten een forum om hun gezondheidsbeleid kenbaar te maken en is een erkenning van het gevoerde beleid. Bovendien is het een manier om je organisatie een positief imago te bezorgen. Als winnaar gebruik je het logo ‘Winnaar Gezond Werken-award 2017’ in je bedrijfscommunicatie én er zijn waardevolle prijzen te winnen.

Voor wie?

Werknemers

Wie kan met de ‘Gezond Werken-award’ aan de slag?

Profit, social profit of overheden uit Vlaanderen. Er zijn 2 prijzen binnen elke categorie. Er wordt onderscheid gemaakt tussen ondernemingen met meer dan 100 en minder dan 100 werknemers.

 
 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen