Nieuwsbrief

Groepscursus 'Alcohol, de baas?'

De groepscursus 'Alcohol, de baas?' helpt je om je drankgebruik onder controle te krijgen of te houden. De cursus start op donderdag 28 september en gaat door bij CGG VBO (Kapucijnenvoer 16, 3200 Leuven)

Naast een heleboel informatie over alcohol bespreek je in groep onder andere

  • de voor- en nadelen van gebruik
  • risicosituaties
  • het eigen gebruik
  • alternatieven voor gebruik

Start?

Op donderdag 8 februari van 18u – 20u gaat de cursus van start*. Hieraan kunnen minimum 5 tot maximum 8 personen deelnemen. De cursus bestaat uit een reeks van 5 groepssessies op donderavond (08/02, 15/02, 22/02, 01/03 en 15/03) en 2 individuele gespreken (één intakegesprek en één evaluatiegesprek). De kostprijs van het aanbod is 55 euro, maar indien er financiële moeilijkenheden zijn of de persoon in schuldbemiddeling zit, kom je in aanmerking voor het verminderd tarief (20 euro).

*mits voldoende deelnemers

Deelnemen?

Ken je iemand waarvoor de cursus interessant is? Motiveer hem of haar om deel te nemen. Misschien is ook Tournée Minérale wel iets voor hem of haar?

Inschrijven voor de groepscursus kan bij Joyce op joyce.borremans@cgg-vbo.be of bel 016 85 79 79. Meer info over Tournée Minérale vind je op de bijhorende website.

Alcohol
 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen