Nieuwsbrief

Woe13Jun

InTeam? Durf!

Passionisten - woonzorgcentrum Tienen
Aarschotsesteenweg 3
Tienen
Een avond over beter samenwerken en communiceren

LMN Tienen-Landen nodigt kinesitherapeuten, huisartsen/h.i.o., specialisten, psychologen, verpleegkundigen, tandartsen, apothekers, logopedisten... uit op 13 juni om 19.45 uur in Tienen.

Programma

  • 19u45 Ontvangst
  • 20u00 Giannoula Tsakitzidis (PhD, PT) - Hoe leren interprofessioneel samenwerken in de gezondheidszorg?
  • 21u00 Vincent Kortleve (PT, ClinPsych) - De patiënt heeft een psycholoog nodig... denkt de zorgverlener, maar vindt de patiënt dat ook?
  • 22u00 Netwerking avond met hapjes en drank

Moderatoren

Dr. Jeroen Van den Brandt, huisarts en dr. Roel Mestrum, anesthesist-algoloog

Sprekers

Giannoula Tsakitzidis is onderzoeker aan de Universiteit Antwerpen en voorzitter van de stuurgroep die de onderwijsmodule InterProfessioneel Samenwerken in de Gezondheidszorg gestalte gaf.  Na haar studie Motorische revalidatie en kinesitherapie aan de KU Leuven werkte ze als zelfstandige kinesiterapeut.  Van 2001 t.e.m. 2009 was zij verbonden aan de Artesis Hogeschool Antwerpen, departement Gezondheidszorg.  Recent legde zij met succes haar doctoraat af waarbij ze onderzoek deet naar het effect van leren interprofessioneel samenwerken in de gezondheidzorg op de kwaliteit. Zij is mede-auteur van een boek rond dit thema.

Vincent Kortleve is fysiotherapeut en studeerde psychologie. Zijn grote passie ligt in menselijk gedrag en het effectief en respectvol beïnvloeden hiervan door middel van gespreksvoering. Vincent werkt vrijwel zijn gehele loopbaan in het onderwijs en in de 1e lijn gezondheidszorg als fysiotherapeut. Sinds 2006 werkt hij als trainer/docent vanuit zijn eigen bedrijf Viaperspectief. Hij verzorgt cursussen voor zorgprofessionals in eigen beheer, voor enkele cursus aanbieders en bij verscheidene master fysiotherapie opleidingen. Ook verzorgt hij trainingen motiverende gespreksvoering in het bedrijfsleven. Hij is auteur van het boek ‘Fysiotherapeutische gespreksvoering’.

Accreditering 

  • Dit event is geaccrediteerd door Pro-Q-Kine
  • Accreditatie voor artsen werd aangevraagd

Inschrijven

margo.lmntienenlanden@gmail.com

 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen