Nieuwsbrief

← Vorige

Preventiecampagne in de apotheek

De apotheker speelt een belangrijke rol in preventie. Denk maar aan het advies dat apothekers geven over rookstop, gezonde voeding, beweging, vaccinaties... Om jou als apotheker te ondersteunen, heeft BAF samen met de Vlaams-Brabantse Logo's een preventiecampagne uitgewerkt voor de publieksruimte in jouw apotheek. Die zet preventieve gezondheidsboodschappen in de kijker. Zo verlaag je de drempel om het gesprek aan te gaan.

Voor wie?

Bezoekers van apothekers

Wie kan de preventiecampagne organiseren?

Apothekers

Praktisch

Een jaar lang ontvang je elke 2 maanden preventiemateriaal over 2 gezondheidsthema's. Je kleedt je publieksruimte in met de affiches, kwaliteitsvolle brochures, flyers, interactieve dragers... Zo staat je publieksruimte elke maand in het teken van een bepaald gezondheidsthema. Dat werkt drempelverlagend. Patiënten zijn sneller geneigd om jouw advies te vragen.
 
Voor 2017-2018 staan nieuwe gezondheidsthema's op het programma.
 
Deelnemen is gratis. In ruil daarvoor vragen we een actief engagement van jou. Je gaat dus concreet aan de slag met het ontvangen materiaal en zet zo mee in op preventie.

Het Logo zet je op weg

Bij het Logo kan je terecht voor meer informatie over de preventiecampagne. We zorgen ook voor de pakketjes. Die worden bij jouw apotheek bezorgd door de bode van BAF.

Meer weten of actie ondernemen?

Contacteer ons op info@logo-oostbrabant.be of bel 016 89 06 05.

Andere projecten:

Fotogalerij

Apotheek Kortenberg


  • Preventiecampagne_Kortenberg
  • Preventiecampagne_Kortenberg
  • Preventiecampagne_Kortenberg
  • Preventiecampagne_Heverlee
 

Logo regio's in kaart

Postcode

 

Logo Antwerpen